Praline Meltaway Biscuits
Praline Meltaway Biscuits to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, pekany, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciastka Pralinowe, S ' Amore Meltaway Pie, oraz Lime Meltaway Spritz.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. spryskaj sprayem DNA i boki 12 regularnych kubków muffin. Wymieszać masło, brązowy cukier i pekan w małej misce. Masę cukrową podzielić równomiernie między kubki na muffinki.
Mieszaj mieszankę Bisquick, mleko i cukier granulowany w średniej misce, aż powstanie miękkie ciasto.
Umieść łyżkę ciasta w każdej filiżance muffin.
Piec 11 do 13 minut lub do złotego koloru. Odwróć patelnię do góry nogami na arkusz ciastek. Pozostaw patelnię na herbatnikach na kilka minut, aby mieszanka brązowego cukru mżała się po herbatnikach. Wymień polewę z patelni na ciastka. Lekko ostudzić przed podaniem; podawać na ciepło.