Prażona Marchewka Balsamiczna

Prażona Marchewka Balsamiczna
Prażona marchewka balsamiczna to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 26 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz marchewkę, ocet balsamiczny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj Prażona Marchewka Balsamiczna, Prażona Marchewka Balsamiczna, oraz Prażona Marchewka Balsamiczna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Line a patelnia do pieczenia 9x13 cali z folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć oliwę z oliwek, sól, pieprz, i marchew w worku; wrzucić do herbu. Używam worka z marchewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MarchewMarchew
PieprzPieprz
SólSól
3
Marchew wlać do przygotowanej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w nagrzanym piekarniku do miękkości, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Posypać marchewki octem balsamicznym; wstrząsnąć patelnią, aby równomiernie pokryć. Powrót do ponad i piec, aż ciecz zostanie wchłonięta, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
MarchewMarchew
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia16
Magazyn