Pożywna Zapiekanka Fasolowa
Obfita zapiekanka fasolowa wymaga około 1 godziny i 5 minut od początku do końca. Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 73 centy za porcję. Ta przystawka zawiera 230 kalorii, 10 g białka i 3 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest idealna na jesień. Mieszanka musztardy, pasków bekonu, ząbka czosnku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Pożywna zapiekanka fasolowa, Pożywne burrito fasolowe i Pożywna zupa fasolowa.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ.
Dodaj cebulę, zieloną paprykę i czosnek; gotować do miękkości. Wmieszaj całą fasolę.
Połącz ketchup, brązowy cukier, ocet, musztardę, sól i pieprz; dodać do masy fasolowej i dobrze wymieszać.
Wlać do natłuszczonej formy o pojemności 2-1/2-qt. naczynie do pieczenia. Na wierzch połóż boczek.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 45 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.