Poświąteczny placek z indykiem może być dobrym przepisem na poszerzenie Twojej kolekcji hor d'oeuvre. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 164 kalorie , 11 g białka i 9 g tłuszczu każda. Za 60 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, cebuli, mąki i pieprzu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 25 minut . Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 37% . Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Potpie z indyka , Potpie z indyka i Potpie z indyka .
Instrukcje
1
Na patelni podsmaż na maśle marchewkę, cebulę, seler, tymianek i pieprz, aż warzywa będą chrupiące. W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz indyka i mąkę; wstrząśnij, aby pokryć się warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
8 (U-12) Krewetek
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane