Poświąteczny placek z indykiem
Przepis na Poświąteczny placek z indyka można przygotować w około 1 godzinę i 25 minut . Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 164 kalorie , 11 g białka i 9 g tłuszczu każda. Za 60 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. Udaj się do sklepu i kup ciasto), mleko, seler i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 11 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 46% wyniku , co jest całkiem niezłym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Potpie z indyka , Potpie z indyka i Potpie z indyka .
Instrukcje
Na patelni podsmaż na maśle marchewkę, cebulę, seler, tymianek i pieprz, aż warzywa będą chrupiące. W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz indyka i mąkę; wstrząśnij, aby pokryć się warstwą.
Do mieszanki warzywnej dodaj indyka, zupę i fasolkę szparagową; Dobrze wymieszać. Linia 9-calowa. Talerz do ciasta z dolnym ciastem.
Dodaj mieszankę z indyka.
Rozwałkuj pozostałe ciasto tak, aby pasowało do wierzchu ciasta; krawędzie uszczelnienia i rowka.
W cieście wycinamy nacięcia.
Posmaruj mlekiem. Brzegi luźno przykryć folią.
Piec w temperaturze 350° przez 55-65 minut lub do złotego koloru.