Połówki homara z masłem Estragonowo-limonkowym

Połówki homara z masłem Estragonowo-limonkowym
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis ma 467 kalorii, 12g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.73 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, sok z limonki, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gorąca Rolada z homara z masłem cytrynowo-estragonowym, Ciepła sałatka z homara gotowana na maśle z sosem Estragonowo-cytrusowym, oraz Zapiekane przegrzebki na mikro zielonych z pomarańczowym estragonem Vinaigrette z masłem gotowany Homar.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn