Przepis na Południowo-zachodnie tortille wołowe można zrobić w około 8 godzin i 55 minut. Za $1.8 za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 27g białka, 21g tłuszczu i w sumie 443 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Mieszanka liścia laurowego, soku z marynowanego jalapeno, oleju canolan i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z Taste of Home ma 27 fanów. Kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 74%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wołowina Południowo-Zachodnia, Południowo-Zachodnie Paski Wołowiny, oraz Southwestern Beef Panini.
Instrukcje
1
Umieść pieczeń i wodę w 3-qt. powolna kuchenka. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-9 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Usuń mięso. Gdy ostygnie, rozdrobnij mięso dwoma widelcami. Odtłuścić tłuszcz z soków do gotowania; odstawić 1/2 szklanki. W międzyczasie na dużej patelni gotuj pomidory, zieloną paprykę, cebulę, czosnek i liść laurowy na oleju na małym ogniu przez 15-20 minut lub do zmiękczenia warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego