Południowo-zachodnie ciasta ryżowo-warzywne
Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 662 kalorie, 29g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz preshredded 4-cheese mexican blend cheese, chili w proszku, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Południowo-Zachodnie Okłady Wegetariańskie, Southwestern Veggie Bake, oraz Southwestern Veggie Bowl dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Podczas gdy patelnia nagrzewa, połączyć pierwsze 4 składniki w dużej misce; dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę na 8 równych porcji, kształtując każdy w 2-calowy patty.
Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj 4 paszteciki do patelni; gotować 3 protokół. Ostrożnie obrócić paszteciki nad; gotować 1 minutę lub aż lekko rumiane. Powtórz procedurę z pozostałymi 4 pasztecikami. Podczas gdy kotleciki gotować, połączyć śmietanę, sok z limonki, i chili w proszku w małej misce.
Ułóż ciasta na półmisku. Top każdy z mieszaniny śmietany.
Dekoruj kolendrą, w razie potrzeby.