Południowo-Zachodnia Zupa Jarzynowa

Południowo-Zachodnia Zupa Jarzynowa
Południowo-zachodnia zupa jarzynowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,83 zł za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz fasolę, fasolę pinto, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa jarzynowa Chili ' s Southwestern, Southwestern Vegetable & Chicken Soup, oraz Południowo-Zachodnia Sałatka Warzywna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brązową mieloną wołowinę w dużym holenderskim piekarniku, mieszając, aż się kruszy; odcedzić. Wymieszać 5 szklanek wody i 10 kolejnych składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Podawać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn