Południowo-Zachodnia Zupa Jarzynowa

Południowo-Zachodnia Zupa Jarzynowa
Południowo-zachodnia zupa jarzynowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,83 zł za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz fasolę, fasolę pinto, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa jarzynowa Chili ' s Southwestern, Southwestern Vegetable & Chicken Soup, oraz Południowo-Zachodnia Sałatka Warzywna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brązową mieloną wołowinę w dużym holenderskim piekarniku, mieszając, aż się kruszy; odcedzić. Wymieszać 5 szklanek wody i 10 kolejnych składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Podawać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn