Południowo-Zachodnia Quesadilla

Południowo-Zachodnia Quesadilla
Południowo-zachodnia Quesadilla może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1202 kalorie, 76g białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Na 6,42 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, rosół z kurczaka, chipotle chiles w sosie adobo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Spróbuj Południowo-zachodnie śniadanie Quesadilla z jajkami, czarną fasolą i salsą, Thanksgiving Leftovers Quesadilla (3-Serowy Indyk Z Żurawiną I Szałwią Quesadilla), oraz Quesadilla paran el Desayuno (Quesadilla śniadaniowa) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż tortille z mąki na stole. Sześć tortilli będzie kanapkami, a sześć DNA.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
2
Kiełbasę z indyka posypać równomiernie na 6 dolnych tortillach. Następnie posyp 4 do 5 uncji sera mozzarella na kiełbasę z indyka. (Jak quesadillas gotować, ser topi się i działa jako klej do przechowywania quesadilla razem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Kiełbasa Z IndykaKiełbasa Z Indyka
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3
Dodaj 5 lub 6 pasków czerwonej papryki na mozzarella i kiełbasy z indyka. Na koniec rozłóż cienką warstwę pesto bazyliowego na każdym z pozostałych 6 blatów tortilli mąki i mocno przyciśnij go na dolnej części tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Kiełbasa Z IndykaKiełbasa Z Indyka
Pesto BazyliowePesto Bazyliowe
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
4
Rozgrzej grill na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Umieść quesadillas na grillu i gotuj, aż pojawią się znaki grilla i quesadilla zmieni kolor na złoty, około 5 minut. Wnętrze powinno być ciepłe, a ser powinien zostać stopiony. Po zakończeniu gotowania wyjmij quesadillę z grilla, pokrój na 6 klinów i podawaj z ulubioną salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Umieścić bulion z kurczaka i chipotle chiles z sosem adobo w blenderze, i puree na gładką, o 1 minutę. Na dużej patelni na średnim ogniu, rozpocząć gotowanie kiełbasy z indyka. Następnie dodać w mieszance chipotle chile i gotować, aż mięso jest Kruche i dobrze zrobione, o 10 do 15 protokół. Pod koniec gotowania dodaj szałwię, oregano, kminek, sól i pieprz. Schłodzić mieszankę kiełbasy przed łyżką go na tortille.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Kiełbasa Z IndykaKiełbasa Z Indyka
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
(można Zastąpić Mozzarellą)(można Zastąpić Mozzarellą)
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Bazylia i oliwa z oliwek przełożyć do malaksera i zmiksować na gładką masę. Następnie dodaj pekan, parmezan i sól. Nadal mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji, dodając więcej oliwy z oliwek, jeśli to konieczne, aby uzyskać gładką konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Magazyn