Południowo-Zachodni Dip Szpinakowy
Południowo-zachodni Dip szpinakowy jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 188 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, majonez, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Spróbuj Pieczony Szpinak Dip Bochenek, Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 9 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Dodaj szpinak i pulsuj 3 razy lub do wymieszania.
Przenieść dip do miski; przykryć i przechowywać w lodówce do 1 dnia.
Podawać ze świeżo pokrojonymi warzywami, wieloziarnistymi chipsami tortilla lub krakersami.