Południowo-Wschodnia Azjatycka Pikantna, Pikantna I Słodka Sałatka Rojak
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Południowo-Wschodnia Azjatycka pikantna, pikantna i słodka Sałatka Rojak może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz lekko orzeszki ziemne, sól koszerną, Sambal oelek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to 4-składnikowy sos do słodko-pikantno-pikantnych azjatyckich makaronów, Azjatycka pikantna i pikantna sałatka z wołowiną i ryżem, oraz Sałatka Z Kałamarnic Azji Południowo-Wschodniej.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc]()
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
#65 Wine Spectator Top 100 of 2019przyjemny Dla tłumu Chenin Blanc na każdą okazję, ta bujna butelkowanie zapewnia nuty wiciokrzewu i cytrusów, które są zrównoważone przez jasną, bezszwową kwasowość.