Poza-w hamburgery z ketchupem Adobo

Poza-w hamburgery z ketchupem Adobo może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 60g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 814 kalorii. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka mielonej wołowiny, mielony kminek, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Burgery fasolowe z majonezem Adobo, Klasyczne Burgery z keczupem pomidorowym domowej roboty, oraz Parmezan Buffalo hamburgery z ketchupem balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wszystkie składniki wymieszać i odstawić.
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
W misce, połączyć Cheddar i cebulę. Odstawić do użycia.
Wymieszać zmieloną wołowinę, pieprz, sól, czosnek, oregano, kminek i jajko, aż do całkowitego połączenia, ale nie przepracowanego. Uformuj w 4 kulki o równej wielkości. Spłaszczyć każdą piłkę do 1/4-cala grubości i umieścić łyżkę każdego z cebuli i Cheddar w środku. Złóż mięso hamburgera na cebuli i Cheddar, zamykając go bezpiecznie w środku mięsa i uformować go z powrotem w kulkę. Spłaszczyć na 3/4-calowe grube kotlety burger. Grill przez 5 do 6 minut obracając tylko raz.
Upiecz bułki na grillu na pośrednim ogniu.
Dodać hamburgery do bułek i służyć z ketchupem.