Poza-w hamburgery z ketchupem Adobo

Poza-w hamburgery z ketchupem Adobo
Poza-w hamburgery z ketchupem Adobo może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 60g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 814 kalorii. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka mielonej wołowiny, mielony kminek, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Burgery fasolowe z majonezem Adobo, Klasyczne Burgery z keczupem pomidorowym domowej roboty, oraz Parmezan Buffalo hamburgery z ketchupem balsamicznym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Wszystkie składniki wymieszać i odstawić.
1
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
W misce, połączyć Cheddar i cebulę. Odstawić do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
3
Wymieszać zmieloną wołowinę, pieprz, sól, czosnek, oregano, kminek i jajko, aż do całkowitego połączenia, ale nie przepracowanego. Uformuj w 4 kulki o równej wielkości. Spłaszczyć każdą piłkę do 1/4-cala grubości i umieścić łyżkę każdego z cebuli i Cheddar w środku. Złóż mięso hamburgera na cebuli i Cheddar, zamykając go bezpiecznie w środku mięsa i uformować go z powrotem w kulkę. Spłaszczyć na 3/4-calowe grube kotlety burger. Grill przez 5 do 6 minut obracając tylko raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Upiecz bułki na grillu na pośrednim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Dodać hamburgery do bułek i służyć z ketchupem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn