Powrót Do Podstaw: Czerwona Fasola I Ryż
Powrót do podstaw: czerwona fasola i ryż to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać ocet winny, czosnek, liść laurowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Powrót Do Podstaw Cherry Pie, oraz Burger z indyka: powrót do podstaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować na rozgrzanej dużej patelni, mieszając, aż zacznie chrupać.
Dodaj cebulę, paprykę i czosnek; gotuj, mieszając, aż cebula zmięknie.
Dodać pastę, ocet i paprykę; gotować, mieszając, 1 minutę.
Dodać ryż; gotować, mieszając, 2 protokół.
Dodać liść laurowy, bulion, wodę i fasolę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, pod przykryciem, 20 minut.
Dodać kukurydzę; gotować, przykryte, o 5 minut lub aż ryż będzie miękki.
Zdjąć z ognia; stać, przykryty, 5 minut. Wymieszać z sokiem; doprawić do smaku.Wypróbuj te meksykańskie przepisy na Food Republic: Rick Bayless " meksykańska Sałatka z kurczaka z Guacamole i świeży przepis Romaine
Gone Fishin': Sum Tacos Z Chipotle Przepis Slaw
Tuńczyk Tatar Guacamole Przepis