Powolne wędzone łopatki wieprzowe z kapustą Napa Slaw i Queso Fresco
Powolne wędzone łopatki wieprzowe z kapustą Napa Slaw i Queso Fresco jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 526 kalorii, 57g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę napa, ocet jabłkowy, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Paszteciki wieprzowe z sosem śliwkowym i kapustą Napa Slaw, Koreańskie smażone Tacos z kurczakiem ze słodką sałatką, chrupiącym makaronem + queso Fresco, oraz Crockpot Short rib Tacos z soloną kapustą limonkową i Queso Fresco.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Specjalne wyposażenie: 2 szklanki wiórów drzewnych (hickory lub apple), moczonych w wodzie 30 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sos Z Indyka, Podgrzewany
1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Rozgrzać olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Dodaj tymianek, czosnek, cebulę, ancho chile proszek, brązowy cukier, kminek, kolendra, sok pomarańczowy, sok z limonki, 1/2 wody i chipotle, i gotować, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku Soli
Jak Zazdrość Anioła
Pakiet Milk Duds
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Pasek Skórki Cytrynowej
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Wyjąć z ognia i ostudzić.
6
Na dużą patelnię włożyć wieprzowinę i zalać marynatą. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Wyjmij wieprzowinę z lodówki na 30 minut przed gotowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
8
Rozgrzej grill węglowy do pośredniego ogrzewania i umieść nasączone wióry na węglu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Umieść wieprzowinę na grillu, przykryj i pozwól palić, aż temperatura wewnątrz grilla wyniesie 220 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Dodaj chipsy w razie potrzeby, aby kontynuować palenie, aż wewnętrzna temperatura wieprzowiny osiągnie140 stopni F. Następnie po prostu pozwól wieprzowinie zakończyć gotowanie, aż temperatura wewnętrzna osiągnie około 190 stopni F. może to potrwać około 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
11
Niech wieprzowina odpocząć 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
12
Pokroić wieprzowinę i podawać w ciepłych tortillach z dodatkiem kapusty Napa, ostrym sosem, świeżymi liśćmi kolendry i queso fresco.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Kapusta Napa
Queso Fresco
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
13
Ubić majonez, ocet, olej i nasiona selera na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Nasiona Selera
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala