Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc spróbuj włoskiego gulaszu Tortellini. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, pieprz, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow-Cooker Cheesy Italian Tortellini, Wolnooparkowy gulasz z kurczakiem i warzywami Tortellini, oraz Wolnoopalający Włoski Gulasz Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 4 do 6-quart powolnej kuchence, połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem bazylii i tortellini; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 6 do 8 godzin.
3
Około 20 minut przed podaniem wymieszaj bazylię i tortellini do gulaszu. Zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; przykryć i gotować dodatkowe 20 minut lub do tortellini są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych