Powolne gotowane łopatki jagnięciny przepis (z pieczonych warzyw)

Powolne gotowane łopatki jagnięciny przepis (z pieczonych warzyw)
Powolne gotowane łopatki jagnięciny przepis (z pieczonych warzyw) jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 602 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 6,46 zł / porcja, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 412 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz puszki pomidorów śliwkowych, pomidorów, 25 kg baranka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Niesamowite pieczone Ramię jagnięciny z rozbitymi warzywami i zieleniną, Baranek wolno pieczony z pesto migdałowo-miętowym, oraz Baranek wolno pieczony z pesto migdałowo-miętowym dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 24 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia25
Magazyn