Powolna Pieczeń Śródziemnomorska
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Slow-Cooker śródziemnomorska pieczeń może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 334 kalorie, 34g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, kalamata, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Paleo rozdrobnione Slow Cooker pieczeń wołowa z dynią i salsą + Roundup Slow Cooker i gratisy, oraz Kurczak Śródziemnomorski Wolno Gotowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Gotować wołowinę na patelni o 5 protokół, obracając raz, aż brązowy.
Posyp solą, włoską przyprawą i czosnkiem; usuń z patelni.
Umieść wołowinę, przyprawioną bokiem do góry, w wolnej kuchence od 4 do 5 ćwiartek.
Pomidory i oliwki rozłożyć na pieczeni.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 5 do 6 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Usuń wołowinę z powolnej kuchenki; przykryć i odstawić 15 minut. Pokrój wołowinę; podawaj z sokiem wołowym i cebulą z powolnej kuchenki. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.