Wolno-Cooker Paellan jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 292 kalorie, 21g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, kiełbasę z kurczaka, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to powolna kuchenka paella, Powolna Kuchenka Paella, oraz Łatwa powolna Paella (bezglutenowa!).
Instrukcje
1
Ciepła 1 Łyżka. olej roślinny na patelni na średnim ogniu.
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
8
Dodaj pozostały bulion, pomidory, mieszankę ryżu i szynkę do kuchenki i gotować na niskim ustawieniu, aż ryż będzie miękki, o 4 godziny. Wymieszać w groszku i gotować do ogrzania przez, o 15 protokół. Doprawić solą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jedno wino, które możesz spróbować, to Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
100% Tempranillo starzone 4 miesiące w beczce i 4 miesiące w butelce. Wytwórnia honoruje Herminię Casas Madorrán, żonę dawnego właściciela i imiennika winnicy.Piękny jasny wiśniowy kolor. Bardzo świeży i owocowy, z delikatnymi niuansami wanilii. Okrągłe i gładkie na podniebieniu, z miękką przyjemną taniną. To wino jest starannie dojrzewane w piwnicach przez cztery miesiące.