Powoli Gotowane Jabłko Brown Betty

Powoli Gotowane Jabłko Brown Betty
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać wolno gotowane Apple Brown Betty spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 64 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, mieloną gałkę muszkatołową, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 246 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Powoli Gotowane Jabłko Brown Betty, Apple Brown Betty, oraz Apple Brown Betty.

Instrukcje

1
Jabłka umieść w garnku wolnej kuchenki. W średniej misce, wrzucić razem kostki chleba, cynamon, gałka muszkatołowa, sól i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ułożyć na wierzchu jabłka i skropić roztopionym masłem. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 3 godziny, lub aż jabłka będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn