Poważne sałatki: owoce pestkowe z syropem imbirowo-limonkowym i miętą
Poważne sałatki: owoce pestkowe z syropem imbirowo-limonkowym i miętą to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 225 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, miętę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane Owoce Pestkowe Z Syropem Balsamicznym I Czarnym Pieprzem, Letnie Carpaccio z owoców pestkowych z syropem z wanilii i kremem imbirowym, oraz Pieczone owoce pestkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu zagotować wodę, cukier i imbir. Zmniejsz temperaturę do niskiej i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Przecedzić przez drobne sito do płytkiej miski i ostudzić w lodówce.
Połącz pokrojone owoce w płytkiej misce do serwowania.
Dodaj zimny syrop imbirowy, świeży sok z limonki i miętę. Wymieszać, aby połączyć. Przykryć i schłodzić przez 45 minut - 1 godzinę .