Potrójnie Puree Warzywne

Potrójnie Puree Warzywne
Potrójne puree warzywne może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś masło, marchew, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Puree Z Warzyw Korzeniowych, Rozmaryn Puree Z Warzyw Korzeniowych, oraz Kremowe Puree Z Warzyw Korzeniowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Warzywa umieścić w dużym rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 10-15 minut lub aż bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Warzywa odcedzić i przelać do miski. Rozgnieść warzywa i dodać masło, sól i pieprz; ubić, aż będą gładkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn