Potrójnie Czekoladowe Ciasteczka

Potrójnie Czekoladowe Ciasteczka
Potrójne czekoladowe ciasteczka wymagają około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz brązowy cukier, skrócenie, mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Spróbuj Potrójnie Czekoladowe Ciasteczka, Potrójne Ciasteczka Czekoladowe Oreo, oraz Potrójne Czekoladowe Ciasteczka Brownie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 375ºF. W dużej misce, beat brązowy cukier, masło i jajko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, lub wymieszać z łyżką. Wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól (ciasto będzie miękkie). Wymieszać orzechy, 4 uncje słodko-gorzkiej czekolady, 4 uncje słodkiej czekolady i 4 uncje białej czekolady. Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe o 2 cale od siebie na niepreparowanym arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Piec ciasteczka 8 do 10 minut lub do jasnego złotego brązu. Schłodzić 1 do 2 minut; wyjąć z arkusza cookie do stojaka z drutu. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
3
W małym rondlu podgrzej 1 łyżeczkę i 3 uncje słodko-gorzkiej czekolady na małym ogniu, stale mieszając, aż czekolada się rozpuści i będzie gładka; usuń z ognia. Powtórz z 1 łyżeczką skrócenia i 3 uncje słodkiej czekolady; powtórz z 1 łyżeczką skrócenia i 3 uncje białej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
Biała CzekoladaBiała Czekolada
SkracanieSkracanie
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zanurz 1/2-calową krawędź każdego ciastka w każdej glazurze, umożliwiając całkowite ustawienie każdej szkliwa przed zanurzeniem w następnej glazurze i obracanie zanurzonej krawędzi ciastka dla każdego rodzaju glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Umieść ciasteczka na woskowanym papierze, aby umożliwić ustawienie szkliwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn