Potrójne Czekoladowe Chrupki Z Kremem

Potrójne Czekoladowe Chrupki Z Kremem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać potrójne Chrupki czekoladowe krem spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, mąki chlebowej, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Potrójne Czekoladowe Chrupki Kakaowe Krispy Treats, Czekoladowe ptysie z bitą śmietaną i truskawkami / Happy Birthday Becca, oraz Ptysie śmietankowe z lodami waniliowymi i sosem czekoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu podgrzać mleko i 3 łyżki cukru na średnim ogniu, aż się ugotują. W średniej misce ubić pozostały cukier, kakao, skrobię kukurydzianą i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ubić żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Połowę podgrzanej mieszanki mleka ubić na masę jajeczną, a następnie całą masę wrzucić do rondla. Nadal gotować, stale mieszając, aż mieszanina się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Zdjąć z ognia i ubić w czekoladzie, maśle i wanilii. Przykryć i schłodzić do Ustawienia, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Podczas gdy krem ciasto jest chłodzenie, zrobić pasztet muszli choux. Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i podgrzej piekarnik do 218°. Wyłóż blachę do pieczenia z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
W średnim rondlu podgrzać wodę, masło, cukier i sól na średnim ogniu, aż do duszenia. Szybko dodaj mąkę i drewnianą łyżką, szybko mieszaj, aż mieszanina się połączy i odciągnie od boków patelni. Nadal gotować i mieszać przez około 1 minutę więcej (film rozwinie się na dnie patelni).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw do ostygnięcia na około 3 minuty, często mieszając, aby uwolnić parę z pasty choux.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Energicznie ubić pierwsze jajko, aż do całkowitego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
9
Pozostałe jajka ubijać pojedynczo, aż pasta będzie gładka. Drewnianą łyżką wymieszaj kakao, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
10
Używając dwóch łyżek do zupy, zrzuć 8 równych porcjowanych kopców pasty choux na przygotowaną patelnię, rozstaw równomiernie i nie mniej niż 2 cale od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Piec do całkowitego dmuchnięcia, 15 do 20 protokół. Zmniejszyć ogień do 191° i nadal piec, aż muszle są twarde, o 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Wyjmij patelnię z piekarnika i za pomocą małego noża ostrożnie zrób małe rozcięcie z boku każdego puffu. Wyłącz ogrzewanie piekarnika. Powrót patelni do piekarnika z drzwi podparte otwarte z drewnianą łyżką, i niech puffs wyschnąć, o 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Niech puffs ostygnie całkowicie przed napełnieniem.
14
Używając ostrego lub ząbkowanego noża, odetnij górną 1/3 każdej skorupy. Jeśli to konieczne, usunąć ciasto od wewnątrz tak, że powłoki, jeśli dość puste. Łyżka ciasta krem do muszli i umieścić górny kawałek z powrotem na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
15
Na ganache, umieścić posiekaną czekoladę w średniej misce. W małym rondlu, rozgrzać śmietanę na średnim ogniu, aż po prostu dojdzie do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
16
Wlać czekoladę i odstawić 5 minut. Delikatnie ubijać, aż będzie gładka. Łyżka ganache na wierzchu kremu ptysie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn