Potrójne Czekoladowe Chrupki Z Kremem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać potrójne Chrupki czekoladowe krem spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, mąki chlebowej, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Potrójne Czekoladowe Chrupki Kakaowe Krispy Treats, Czekoladowe ptysie z bitą śmietaną i truskawkami / Happy Birthday Becca, oraz Ptysie śmietankowe z lodami waniliowymi i sosem czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu podgrzać mleko i 3 łyżki cukru na średnim ogniu, aż się ugotują. W średniej misce ubić pozostały cukier, kakao, skrobię kukurydzianą i sól.
Połowę podgrzanej mieszanki mleka ubić na masę jajeczną, a następnie całą masę wrzucić do rondla. Nadal gotować, stale mieszając, aż mieszanina się zagotuje.
Zdjąć z ognia i ubić w czekoladzie, maśle i wanilii. Przykryć i schłodzić do Ustawienia, około 3 godzin.
Podczas gdy krem ciasto jest chłodzenie, zrobić pasztet muszli choux. Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i podgrzej piekarnik do 218°. Wyłóż blachę do pieczenia z pergaminem.
W średnim rondlu podgrzać wodę, masło, cukier i sól na średnim ogniu, aż do duszenia. Szybko dodaj mąkę i drewnianą łyżką, szybko mieszaj, aż mieszanina się połączy i odciągnie od boków patelni. Nadal gotować i mieszać przez około 1 minutę więcej (film rozwinie się na dnie patelni).
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw do ostygnięcia na około 3 minuty, często mieszając, aby uwolnić parę z pasty choux.
Energicznie ubić pierwsze jajko, aż do całkowitego włączenia.
Pozostałe jajka ubijać pojedynczo, aż pasta będzie gładka. Drewnianą łyżką wymieszaj kakao, aż będzie gładkie.
Używając dwóch łyżek do zupy, zrzuć 8 równych porcjowanych kopców pasty choux na przygotowaną patelnię, rozstaw równomiernie i nie mniej niż 2 cale od siebie.
Piec do całkowitego dmuchnięcia, 15 do 20 protokół. Zmniejszyć ogień do 191° i nadal piec, aż muszle są twarde, o 15 minut więcej.
Wyjmij patelnię z piekarnika i za pomocą małego noża ostrożnie zrób małe rozcięcie z boku każdego puffu. Wyłącz ogrzewanie piekarnika. Powrót patelni do piekarnika z drzwi podparte otwarte z drewnianą łyżką, i niech puffs wyschnąć, o 25 protokół.
Niech puffs ostygnie całkowicie przed napełnieniem.
Używając ostrego lub ząbkowanego noża, odetnij górną 1/3 każdej skorupy. Jeśli to konieczne, usunąć ciasto od wewnątrz tak, że powłoki, jeśli dość puste. Łyżka ciasta krem do muszli i umieścić górny kawałek z powrotem na górze.
Na ganache, umieścić posiekaną czekoladę w średniej misce. W małym rondlu, rozgrzać śmietanę na średnim ogniu, aż po prostu dojdzie do wrzenia.
Wlać czekoladę i odstawić 5 minut. Delikatnie ubijać, aż będzie gładka. Łyżka ganache na wierzchu kremu ptysie.