Potrójne Czekoladowe Brownies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać potrójne czekoladowe Brownies spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 15 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś sól, plus 2 łyżki masła, drobny cukier i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj One Pan Brownies (Potrójnie Czekoladowe Ciasteczka Krówkowe), Potrójne Czekoladowe Brownies, oraz Potrójne Czekoladowe Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Masło i gorzką czekoladę rozpuścić na dużej patelni na małym ogniu.
W misce lub dużym dzbanku miarowym ubić jajka z drobnym cukrem i ekstraktem waniliowym.
Pozostawić mieszaninę czekolady do ostygnięcia trochę, a następnie dodać mieszaninę jaj i cukru i dobrze ubić. Złóż mąkę i sól. Następnie wymieszać w przyciski białej czekolady lub chipsy, i półsłodkie przyciski czekolady lub chipsy. Ubić, aby połączyć, a następnie zeskrobać i wlać mieszaninę brownie do przygotowanej puszki.
Piec około 25 minut. Możesz zobaczyć, kiedy ciasteczka są gotowe, ponieważ wierzch wysycha do nieco jaśniejszej brązowej plamki, podczas gdy środek pozostaje ciemny, gęsty i lepki. Nawet przy tak dużej partii trzeba ciągle sprawdzać: różnica między lepkimi ciasteczkami a suchymi wynosi tylko kilka minut. Pamiętaj też, że będą nadal gotować, gdy ostygną.
Aby podać, pokroić w kwadraty, jeszcze ciepłe i ułożyć na dużym talerzu, posypując cukier cukierniczy wciśnięty łyżeczką przez małe sitko.