Potrójne ciasto z jagodami Nepenthe

Potrójne ciasto z jagodami Nepenthe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj potrójnego ciasta z jagodami Nepenthe. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 487 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.55 za porcję. Mieszanka grand marnier, owies, masło i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, Potrójne Ciasto Jagodowe, oraz Z patelni potrójne ciasto jagodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na lekko posypanej mąką desce rozwałkuj ciasto (może być konieczne zmiękczenie przez 5 lub 10 minut) na 12-calowe kółko. Dopasuj do 9-calowej patelni do ciasta, przycinaj wszystkie końce wiszące na boku i fletuj krawędź kciukiem. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
2
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Do napełniania, umyć i kadłub truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
4
Pokrój je na pół i umieść w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać jeżyny i maliny i wymieszać z Grand Marnier. W osobnej misce, połączyć brązowy cukier, skrobia kukurydziana, i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grand MarnierGrand Marnier
JeżynyJeżyny
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MalinyMaliny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CynamonCynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać do jagód i delikatnie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
7
Do polewy, połączyć mąkę, owies, brązowy cukier, orzechy włoskie, i masło w misce robota kuchennego. Pulse, aż mieszanina przypomina mały groszek. Aby zrobić ręcznie, pokroić masło na mąkę i cukier, używając krajalnicy do ciast. Orzechy włoskie drobno posiekać i dodać wraz z owsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Krajalnica Do CiastKrajalnica Do Ciast
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Napełnij schłodzoną skorupkę ciasta nadzieniem i dokładnie przykryj polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
9
Piec przez 1 godzinę, aż bulgotanie i złoty kolor na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
From my Nepenthe: Bohemian Tales of Food, Family, and Big Sur by Romney Steele. © 2009 by Romney Steele; Photography copyright © 2009 by Sara Remington. Opublikowane przez Andrews McMeel Publishing, LLC.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn