Potrójne Ciasto Czekoladowe

Potrójne Ciasto Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj potrójnego ciasta czekoladowego. Ten przepis służy 1 i kosztuje $18.67 za porcję. Jedna porcja zawiera 6000 kalorii, 77g białka, oraz 343g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mix ciasto czekoladowe, galaretka smak czekolady instant budyń, olej, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tort Mrocznego Rycerza (Tort Potrójnie Czekoladowy), Potrójne Ciasto Czekoladowe, oraz Potrójne Ciasto Czekoladowe Kubek.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Ubić wszystkie składniki z wyjątkiem chłodnego ubijania, półsłodkiej czekolady i jagód w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać do 12-filiżanki karbowanej rurki lub 10-calowej rurki rozpylonej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Piec 50 min. do 1 godziny lub do wykałaczki włożonej w pobliżu środka wychodzi czysta. Fajne ciasto na patelni 10 min. Poluzuj ciasto z boków patelni; Odwróć na stojak z drutu. Delikatnie wyjąć patelnię. Fajne ciasto całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Przenieś na talerz.
6
Rezerwa 2 Łyżki. FAJNY BAT. Mikrofalówka pozostały chłodny bicz i czekolada w mikrofalówce Miski na wysokości 1-1 / 2 do 2 min. lub do momentu całkowitego stopienia czekolady i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając po każdej minucie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Mżawka nad ciastem. Natychmiast upuść skąpe łyżeczki do herbaty reserved Cool WHIP wokół wierzchu ciasta; przeciągnij wykałaczkę przez środek każdego, aby przypominać gwiazdę. Wypełnij środek ciasta jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia53
Magazyn