Ten wegetariański przepis służy 32 i kosztuje 33 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, brązowy cukier, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, Sernik Potrójnie Jagodowy Bez Pieczenia, oraz Tarta Sernikowa Z Trzema Jagodami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350ºF. Linia patelnia 13×9 cali z nieprzywierającą folią lub linia ze zwykłą folią i spryskać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Dodać orzechy i kokos i pulse raz lub dwa razy wymieszać. Odmierz około 1 2/3 szklanek kruchej mieszaniny i odstaw na bok, a następnie naciśnij resztę na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Piec przez 15 minut, a następnie rozprowadzić konfiturami.W międzyczasie wytrzyj Robot kuchenny i dodaj zmiękczony twarożek, cukier, jajko, waniliowy i sok z cytryny; Procesuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Ostrożnie upuść łyżkę na konfitury, delikatnie rozprowadzając, aby zakryć dżem najlepiej, jak potrafisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Posypać reserved crumbly mieszaniny na górze. Powrót do piekarnika i piec przez około 20 do 25 minut lub do góry jest lekko rumiane. Schłodzić w temperaturze pokojowej przez około godzinę, następnie przenieść do lodówki i schłodzić przez kilka godzin. Podnieś pręty z patelni i pokrój na 32 kwadraty.