Potrójna sałatka ze szpinakiem z jagodami i Jicamą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać potrójne jagody i jicama szpinak Sałatka spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 130 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 99 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól, bite-size paski, galaretka pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Szpinakowa Z Trzema Jagodami, Potrójna Sałatka Jagodowa, oraz Jicama-Sałatka Szpinakowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym robocie kuchennym lub blenderze połącz wszystkie składniki dressingu; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
W dużej misce, wrzucić szpinak i 1/4 szklanki dressingu. Na 6 talerzach porcji ułóż sałatkę. Aby podać, każdą sałatkę polać jicamą, jeżynami, malinami, truskawkami i skropić skąpą 1 łyżką pozostałego dressingu.