Potrójna Cytrusowa Sałatka Cezar

Potrójna Cytrusowa Sałatka Cezar
Potrójna cytrusowa Sałatka Cezar jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 543 kalorie, 9g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Food52 ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pietruszkę, cytrynę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Potrójne Batony Cytrusowe, Sernik Potrójnie Cytrusowy, oraz Potrójne Ciasto Cytrusowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czerwoną cebulę pokroić na pół pierścienie, włożyć do garnka i przykryć wodą, a następnie włożyć do lodówki. To zajmie trochę ugryzienia i pozostawi je słodkie i chrupiące. Po Może 20 minutach, zmienić wodę i umieścić je z powrotem w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
2
Coarsley posiekać czosnek. Umieść go w blenderze lub procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj żółtka, skórkę z cytryny i sok, skórkę pomarańczową (zachowaj pomarańczę na supremes), skórkę z połowy grejpfruta i sok grejpfrutowy. Również dodać parmezan, anchois, jalapeo i pietruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
4
Uruchom blender i podczas pracy, mżawka w oleju. pozwól mu odejść na kilka minut, aby upewnić się, że wszystko jest dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlej dressing do pojemnika i włóż do lodówki - to będzie więcej niż potrzebujesz do tej sałatki, chyba że robisz naprawdę dużą.
6
Toast pekan na patelni i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Posiekaj i opłucz rzymską.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
8
Wytnij supremes z pomarańczy. Wyjmij cebulę i osusz. Pat tyle suchych, ile chcesz do sałatki (w zależności od twoich "i gości" surowa cebula love-me, lubię dużo!)
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
9
Teraz Zbuduj swoją sałatkę-umieść rzymską, pomarańcze i cebulę w dużej misce i wrzuć hojną ilość dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
10
Wyjąć go do miseczki i służyć z tosty pekan obok (kto potrzebuje grzanki, gdy masz tosty orzechy? To jest to!
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn