Potrawka wołowa z szalotką, koprem włoskim i Maderą
Potrawka wołowa z szalotką, koprem włoskim i Maderą wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 500 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka oliwy z oliwek, tymianku, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cytrynowe frytki z kurczaka z szalotką i smalcem, Frytki z kurczaka, kopru włoskiego i karczocha, oraz Fricassee Gotowana Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 3 składniki w płytkiej misce; pogłębiania wołowiny w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać wołowinę, koper włoski, szalotka, i czosnek, i smażyć 5 minut lub aż mięso jest rumiane. Wymieszać paprykę i Maderę, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Madera
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 Pomarańcza, Skórka
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala