Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Potpie z indyka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 499 kalorii, 34g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 12 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ziemniaki, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Potpie Z Indyka, Potpie Z Indyka, oraz Potpie Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Posiekany por dobrze umyć w misce z zimną wodą, mieszając, a następnie wyjąć i dobrze osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Por
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Doprowadzić wszystkie składniki do wrzenia w rondlu 4-do 5-quart, odtłuszczanie piany, następnie zmniejszyć ogień i delikatnie dusić, częściowo przykryte, aż zredukowane do około 4 filiżanek, o 1 1/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Wywar przelać przez duże sito do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
Cukierki Peachie-o
4
Przełożyć indyka na deskę do krojenia do ostygnięcia. Wyrzucić Pozostałe ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
5
Gdy mięso jest wystarczająco chłodne do obsługi, grubo rozdrobnić z kości, odrzucając skórę, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości
Mięso
1
Wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą, masło i sól w misce opuszkami palców lub blenderem do ciast (lub pulsuj w robocie kuchennym), aż większość mieszanki będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek z mniej więcej grudkami masła o wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
Masło
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
2
Skropić równomiernie 3 łyżkami lodowatej wody i delikatnie wymieszać widelcem (lub impulsem w procesorze), aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
3
Wyciśnij małą garść: jeśli nie trzyma się razem, dodaj więcej wody z lodem, 1 łyżkę na raz, mieszając (lub pulsując) aż do momentu włączenia, a następnie ponownie przetestuj. (Nie przepracuj, bo ciasto będzie trudne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
4
Wymieszać na lekko posypaną mąką powierzchnię i podzielić na 2 porcje. Piętą dłoni posmaruj każdą porcję raz lub dwa razy ruchem do przodu, aby pomóc rozprowadzić tłuszcz. Zbierz ciasto razem ze skrobakiem i naciśnij w kulkę, a następnie spłaszczyć na 3-calowy dysk. Schłodzić ciasto, zawinięte szczelnie w folię, aż będzie twarde, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
1
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni heavy nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie podsmażyć cebulę, marchew, i seler, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać grzyby, ziemniaki, czosnek i podsmażyć, mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Grzyby
Ziemniak
Czosnek
3
Wyjąć z ognia i wymieszać z indykiem, groszkiem i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Tymianek
Groch
4
Przenieś nadzienie do szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia o pojemności od 3 do 31/2 kwarty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Podgrzać wywar w rondlu 2-do 3-litrowym na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Przenieść około 1/2 szklanki gorącego wywaru do małej miski i ubić w mące, sól i pieprz, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Stado
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
7
Wymieszać mąkę z pozostałym wywarem i gotować, aż lekko zgęstnieje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
8
Polać sosem nadzieniem w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
9
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Rozwałkuj ciasto na około 10-przez 7-calowy owal na lekko posypanej mąką powierzchni z lekko posypanym wałkiem do ciasta, a następnie umieść nad nadzieniem i przyciąć nadmiar ciasta równo z krawędzią naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do Ciasta
11
Posmaruj białkiem jajka, a następnie piecz, aż wypełnią się pęcherzyki i skórka będzie złota, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
12
Przełożyć do stojaka i lekko ostudzić, około 10 minut.