Puszyste Pączki Z Ciasta
Puszyste pączki to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz wyciąg z migdałów, proszek do pieczenia, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Puszyste Ciasto Króliczek, Puszyste Biszkopty, oraz Puszyste Biszkopty.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko posmaruj patelnię z pączkami.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, gałkę muszkatołową, cynamon i sól. Wymieszać z mlekiem, jajkami, wanilią i skróceniem. Beat razem, aż dobrze wymieszane.
Wypełnić każdy pączek kubek około 3/4 pełne.
Piec 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku, aż pączki odrosną po dotknięciu. Pozostawić do ostygnięcia lekko przed wyjęciem z patelni.
Aby zrobić glazurę, wymieszaj cukier cukierniczy, gorącą wodę i ekstrakt migdałowy w małej misce. Pączki zanurzyć w glazurze podczas podawania.