Potluckie kieszenie

Potluckie kieszenie
Jeśli masz około 30 minut do spędzenia w kuchni, Potluck Pockets może być niesamowitym przepisem bez nabiału do wypróbowania. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 99 kalorii, 4 g białka i 0 g tłuszczu każda. Za 54 centy za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup czosnek w proszku, cebulę w proszku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 31%. Ten wynik jest raczej zły. Zapiekanka Potluck, Żeberka Potluck i Żeberka Potluck są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż wołowinę, cebulę i zieloną paprykę na średnim ogniu, aż przestaną być różowe; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać sos Worcestershire, sos sojowy, czosnek w proszku, kminek i przyprawę włoską; Dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; dusić przez 5-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
3
W małym rondlu zagotuj składniki sosu. Zredukować ciepło; dusić przez 5-10 minut. Przełóż mieszaninę mięsną łyżką na połówki pita; polać sosem, pomidorami i sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn