Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Potee Lorraine może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 73g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 724 kalorie. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone goździki, cannellini, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Quiche Lorraine II, Quiche Lorraine, oraz Quiche Lorraine dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Boczek gotować w ciężkim 8-litrowym holenderskim piekarniku na dużym ogniu, aż tłuszcz zostanie wytopiony, około 4 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wylać wszystko oprócz 2 łyżki tłuszczu z garnka i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Rozgrzać tłuszcz w garnku na dużym ogniu. Pracując partiami, dodaj wieprzowinę, posyp solą i pieprzem i lekko brązowym ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Przenieść każdą partię do miski z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj cebulę do garnka. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować do miękkości, o 8 protokół. Wieprzowina i boczek do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Dodaj bulion, wino i liście laurowe. Przykryć; dusić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Kapustę, marchew, rzep i ziemniaki pokroić na kawałki 3/4-do 1-cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Słonina Wieprzowa
Rzepa
8
Podgrzać zarezerwowany tłuszcz boczku w dużej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Dodać kapustę i gotować, aż zwiędnie, często mieszając, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
10
Dodaj marchew, rzepę i ziemniaki i wymieszaj 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina Wieprzowa
Rzepa
11
Dodaj warzywa do wieprzowiny. Przykryć i dusić, aż wieprzowina będzie miękka, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
12
Dodaj cannellini do gulaszu. Gotować na wolnym ogniu, aż gulasz zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
13
Dodać goździki. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Rozgrzać na średnim ogniu, często mieszając.) Gotować fasolkę szparagową w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie krucho-miękka, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
14
Odcedzić i wymieszać z gulaszem. Chochle do płytkich misek i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego