Potato Curry

Potato Curry
Ziemniaczane Curry wymaga z grubsza 1 godzina od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 347 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. 51 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś nasiona kminku, mieloną kolendrę, mielony pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest znakomite. Spróbuj Chilakada Dumpa Podi Koora-Andhra Style Sweet Potato Curry with Curry Powder, Potato MOCHAI Curry / Urulaikizhangu MOCHAI Kara Curry, oraz Curry ziemniaczane dla masala dosa, jak zrobić nadzienie ziemniaczane dla dosa dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Laurenz V Singing Gruner Veltliner z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Laurenz V Singing Gruner Veltliner
Laurenz V Singing Gruner Veltliner
Bardzo atrakcyjny owocowy bukiet daje aromaty jabłkowe, brzoskwiniowe i cytrusowe wraz z typową pikantnością Veltlinera i odrobiną białego pieprzu. Miękkie i soczyste podniebienie jest wspierane przez delikatną kwasowość. Śpiewa na podniebieniu!
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn