Potarte Kotlety Wieprzowe

Przetarte kotlety wieprzowe może być dobry przepis, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sos worcestershire, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Natarte Ziołami, Dwudniowe Kotlety Wieprzowe Z Dodatkiem Przypraw, oraz Kotlety Wieprzowe Z Chili.
Instrukcje
W misce wymieszaj czosnek w proszku, sól i pieprz. Kotlety wieprzowe Rub po obu stronach mieszaniną proszku czosnku i mielonego czosnku.
Na patelni na średnim ogniu, wymieszać sos Worcestershire i 1/4 szklanki wody.
Umieść kotlety wieprzowe na patelni i gotować 10 protokół.
Włącz kotlety na patelni i wlać pozostałe 1/4 szklanki wody.
Wymieszać cebulę i grzyby, i kontynuować gotowanie 10 minut, lub do pożądanej doneness.