Pot-pieczone przyprawy miód soja wieprzowina

Pot-pieczone przyprawy miód soja wieprzowina
Pot-pieczone przyprawy miód soja wieprzowina zajmuje około 2 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Mieszanka, jasny miód, kurczak bulion, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 35%. Spróbuj Polędwica wieprzowa pieczona miodowo-sojowa, Polędwiczki Wieprzowe Z Miodem Sojowym, oraz Kotlety Wieprzowe Miodowo-Sojowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla do nagrzania. W międzyczasie odetnij jak najwięcej widocznego tłuszczu z górnej części stawu, a także przyciąć spód wszelkich płatów mięsa. Neaten krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Posmarować 2 łyżkami oleju, doprawić, a następnie umieścić w prażonej puszce. Brązowy pod grillem przez 10 minut z każdej strony. Rozgrzej piekarnik do 170C / Gaz 3 / wentylator 150C.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Zrób marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
4
Podgrzać pozostałe 3 łyżki oleju w rondlu i podsmażyć marchew, cebulę i seler na dużym ogniu przez około 10 minut, aż ładnie karmelizowane. Wymieszać w proszku pięć przypraw i miód. Gotować jeszcze przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Wlać sos sojowy i wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 10 protokół. Następnie dodaj bulion i gotuj jeszcze przez 2-3 minuty. Doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Gorącą marynatę zalać mięsem w blaszce do pieczenia i przykryć wierzch papierem maślanym lub mokrym papierem tłuszczowym. Piecz przez 2 -3 godziny, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu widelcem. W marynacie pozostawić mięso do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Zeskrobać warzywa z wierzchu mięsa, następnie umieścić mięso na tacy i umieścić deskę na wierzchu. Zważyć ciężarami lub dużymi puszkami i schłodzić przez noc. Przecedzić marynatę i schłodzić go zbyt nie martw się, jeśli nie wygląda bardzo efektowne w tej chwili, będzie wyglądać lepiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
8
Gotową do uzupełnienia potraw, pokroić wieprzowinę w poprzek ziarna na OK.2cm szerokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
9
Przeciąć każdą poprzeczkę rashera na pół.
10
Rozgrzać trochę oleju na nieprzywierającej patelni, aż będzie ładnie i gorąco, a następnie smażyć kawałki wieprzowiny partiami przez około 5 minut z każdej strony, aż się karmelizuje, łyżki nad zarezerwowaną marynatą, aby gotować do błyszczącej glazury. Ponieważ każda partia jest gotowana, przykryj wieprzowinę i utrzymuj ją w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Na koniec każdą pozostałą marynatę można lekko spieprzyć na sos do serwowania (będzie tylko trochę na mżawkę). Wybierz lekki owocowy czerwony, taki jak francuski grenache (garnacha w Hiszpanii) lub semillon z Australii lub Chile, aby służyć z tym daniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrenacheGrenache
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
SemillonSemillon
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn