Pot au Feu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 868 kalorii, 87g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 5,42 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kornichony, cebulę, korzeń selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Jeden Garnek Makaronu Fajita.
Instrukcje
1
Tie górnej lub dolnej rundy, kontrole wołowiny, i pieczeń osobno, więc są zwarte i nie rozpadają się podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Kg Języka Pisanego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Umieść je, z wołami, w dużej, głębokiej doniczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać sól, przykryć co najmniej dwa cale wodą i doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień, aby ciecz się gotowała. Kiedy zanieczyszczenia zaczynają unosić się na powierzchnię wody, odtłuszczaj je i kontynuuj odtłuszczanie, aż nie zobaczysz więcej zanieczyszczeń, co powinno zająć około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Cebulę przebić z goździkami i pokroić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Dodaj połowę warzyw i Garni bukiet do mięsa w garnku i upewnij się, że wszystko jest pokryte przez co najmniej jeden cal z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet Garni
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać połowę pieprzu, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Wyreguluj ciepło tak, aby ciecz się gotowała—nie powinna się gotować, bo mięso będzie twarde. Gotować, częściowo przykryte, przez co najmniej trzy godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Woda, Aby Umożliwić
7
Usuń mięso z bulionu. Odcedzić bulion i wyrzucić warzywa. Powrót bulionu do garnka i dodać liście laurowe. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodać marchew i brukiew i gotować, aż zaczną się włączyć przetargu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Słonina Wieprzowa
9
Dodaj rzepy i cebuli i gotować, aż zaczną się włączyć przetargu, o 10 protokół.