Pot au Feu

Pot au Feu
Pot au Feu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 868 kalorii, 87g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 5,42 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kornichony, cebulę, korzeń selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Jeden Garnek Makaronu Fajita.

Instrukcje

1
Tie górnej lub dolnej rundy, kontrole wołowiny, i pieczeń osobno, więc są zwarte i nie rozpadają się podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Kg Języka Pisanego1,5 Kg Języka Pisanego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Umieść je, z wołami, w dużej, głębokiej doniczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać sól, przykryć co najmniej dwa cale wodą i doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień, aby ciecz się gotowała. Kiedy zanieczyszczenia zaczynają unosić się na powierzchnię wody, odtłuszczaj je i kontynuuj odtłuszczanie, aż nie zobaczysz więcej zanieczyszczeń, co powinno zająć około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Cebulę przebić z goździkami i pokroić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodaj połowę warzyw i Garni bukiet do mięsa w garnku i upewnij się, że wszystko jest pokryte przez co najmniej jeden cal z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać połowę pieprzu, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Wyreguluj ciepło tak, aby ciecz się gotowała—nie powinna się gotować, bo mięso będzie twarde. Gotować, częściowo przykryte, przez co najmniej trzy godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Usuń mięso z bulionu. Odcedzić bulion i wyrzucić warzywa. Powrót bulionu do garnka i dodać liście laurowe. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodać marchew i brukiew i gotować, aż zaczną się włączyć przetargu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Dodaj rzepy i cebuli i gotować, aż zaczną się włączyć przetargu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10
Dodać korzeń selera i pory i gotować, aż, i wszystkie warzywa, są miękkie przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
11
Wyjmij warzywa z bulionu i umieść je w płytkiej misce. Zwilżyć bulionem, przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Dodać mięso z powrotem do bulionu wraz z kostką szpiku i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości SzpikuKości Szpiku
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
13
Usuń mięso z bulionu, skrop go chochlą lub dwiema bulionami i utrzymuj w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
14
Każdy kawałek chleba natrzeć czosnkiem i umieścić go na dnie płytkiej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
15
Wlać na nią równe ilości bulionu i podawać jako pierwsze danie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
16
Usunąć sznurki z mięsa i pokroić kawałki na grube plastry lub na kawałki. Ułóż mięso na rozgrzanym półmisku otoczonym warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
17
Podawać z przyprawami obok.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn