Pot au Feu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 868 kalorii, 87g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 5,42 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kornichony, cebulę, korzeń selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Jeden Garnek Makaronu Fajita.
Instrukcje
1
Tie górnej lub dolnej rundy, kontrole wołowiny, i pieczeń osobno, więc są zwarte i nie rozpadają się podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Kg Języka Pisanego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Umieść je, z wołami, w dużej, głębokiej doniczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodać sól, przykryć co najmniej dwa cale wodą i doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień, aby ciecz się gotowała. Kiedy zanieczyszczenia zaczynają unosić się na powierzchnię wody, odtłuszczaj je i kontynuuj odtłuszczanie, aż nie zobaczysz więcej zanieczyszczeń, co powinno zająć około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Cebulę przebić z goździkami i pokroić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodaj połowę warzyw i Garni bukiet do mięsa w garnku i upewnij się, że wszystko jest pokryte przez co najmniej jeden cal z wodą.
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Dodać połowę pieprzu, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Wyreguluj ciepło tak, aby ciecz się gotowała—nie powinna się gotować, bo mięso będzie twarde. Gotować, częściowo przykryte, przez co najmniej trzy godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Usuń mięso z bulionu. Odcedzić bulion i wyrzucić warzywa. Powrót bulionu do garnka i dodać liście laurowe. Doprowadzić do wrzenia.