Posypać Ciasto Warstwowe

Posypać Ciasto Warstwowe
Posypać ciasto warstwowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 633 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz betty party rainbow chip cake mix, betty whipped fluffy lukier, posypki cukierków i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini Posypka Smash Cake, Ciasto Czekoladowo-Dyniowe Z Posypką, oraz Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. obficie spryskaj cztery 8-lub 9-calowe okrągłe patelnie do ciast sprayem do pieczenia z mąką. Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wlać ciasto do patelni.
3
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 8-lub 9-calowe rundy. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Tymczasem podziel lukier między miski i odcień z koloru żywności, zgodnie z życzeniem. Będziesz potrzebował około połowy pojemnika lukru między każdą z warstw i półtora Na zewnątrz i na wierzchu ciasta. Odstaw półtora pojemnika na bok, jeśli chcesz, aby był biały Na zewnątrz i na górze. Użyj dowolnych kolorów, które pragną dla 3 miski lukier między warstwami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozłóż 1 łyżkę lukru na talerzu ciasta, aby działać jako klej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu.
7
Rozłóż pół pojemnika lukru. Powtórz dwa razy. Top z ostatniej warstwy. Mróz na zewnątrz i na wierzchu ciasta całkowicie z półtora pojemnika lukier. Natychmiast przykryć ciasto posypką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Lukier DekoracyjnyBrązowy Lukier Dekoracyjny
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn