Posole po indyku może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 15g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz pieprz, Indyk, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Turcja Posole, Turcja Posole, oraz Indyk Posole a la Guerita przepis.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym ciężkim rondlu na średnim ogniu. Drobno posiekać chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj chile i następne 5 składniki (chile przez chili w proszku), i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Papryka Chili
3
Dodaj pozostałe składniki i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
4
Przykryć i gotować 45 minut lub do lekko grube, mieszając od czasu do czasu.