Posole z wieprzowiną i kurczakiem w wolnowarze

Posole z wieprzowiną i kurczakiem w wolnowarze to danie główne dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 416 kalorii , 53 g białka i 14 g tłuszczu . Za 2,96 USD za porcję przepis ten pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup połówki piersi z kurczaka, pieczeń z polędwicy wieprzowej, czosnek i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 6 godzin i 20 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 61% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Polędwiczka wieprzowa w wolnowarze z sosem tymiankowo-jabłkowym i listkiem mięty , Wieprzowina z ciecierzycą w wolnowarze i Wieprzowina z sosem Kahlua w wolnowarze z sosem ananasowo-słodkim chili .
Instrukcje
Włóż papryczkę chipotle do blendera, dodaj wodę i miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać do wolnowaru i dodać wieprzowinę, kurczaka, hominy, zielone papryczki, cebulę, czosnek i bulion z kurczaka. Doprawić oregano, kminem, pieprzem i liściem laurowym.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6–7 godzin, aż mięso będzie miękkie.
Przed podaniem wyjąć liść laurowy.