Posole z indyka
Jeśli masz około 30 minut do spędzenia w kuchni, Turkey Posole może być świetnym przepisem bezglutenowym do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 472 kalorie , 55 g białka i 18 g tłuszczu . Za 3,43 dolara za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 6 osób. Udaj się do sklepu i kup ser Monterey Jack, kolendrę, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Sprawdza się dobrze jako dość drogie danie główne. Jest on sponsorowany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 59% . Ta ocena jest całkiem dobra. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Baklava From Turkey , Turkey Kale Tacos i Apple Cheddar Turkey Burgers With Chipotle Yogurt Sauce .
Instrukcje
W dużym rondlu połącz pięć pierwszych składników. Doprowadź do wrzenia, zmniejsz ogień. Gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut. Dodaj indyka i podgrzej. Na wierzch dodaj śmietanę, ser, kolendrę, chipsy tortilla i kapustę.