Posiekana Sałatka z sosem Parmezanowym to bezglutenowy przystawka. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,03 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Mieszanka pieprzu, mielonej musztardy, ciecierzycy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 4 osoby były pod wrażeniem tej receptury. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Posiekana Sałatka Z Kolendrą I Parmezanem, Sałatka posiekana z sosem kolendrowym, oraz Letnia sałatka posiekana z sosem Ranch.
Instrukcje
1
Składniki sałatki połączyć w szklanej misce; schłodzić podczas mieszania dressingu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz składniki opatrunku w słoiku z ciasną pokrywką; dobrze wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
3
SOS zalać sałatką tuż przed podaniem i lekko wrzucić.