Pory na dwa sposoby z grzybami
Pory na dwa sposoby z grzybami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kurczak, pory i grzyby z dzikim ryżem, Kremowy Rosół Z Dzikim Ryżem, Porami I Grzybami, oraz Farsz ryżowy z dzikimi grzybami.
Instrukcje
Pieczarki włożyć do miski i przykryć gorącą wodą.
Odstawić, aż zmiękną, o 10 protokół. Wyjmij grzyby z wody i spłucz.
Duże grzyby pokroić na pół wzdłuż.
Pokrój Biel każdego poru w poprzek na plastry o grubości 1/3 cala; utrzymuj pierścienie w stanie nienaruszonym. Cienko pokroić tyle zieleni por, aby 1/2 szklanki; zarezerwować resztę do innego użytku.
W małym rondlu z gotującą się wodą gotować zieleninę z pora przez 1 minutę; dobrze odcedzić. Na małej patelni, rozpuścić 1/2 łyżki masła.
Dodać zieleninę z pora i gotować na umiarkowanym ogniu przez 1 minutę, mieszając.
Przełożyć zieleninę do blendera.
Dodać 2 łyżki wody i zmiksować na gładką masę; przecier doprawić solą.
W dużej, głębokiej patelni, doprowadzić 6 szklanek wody do wrzenia z tymiankiem i pozostałe 1 łyżka masła. Doprawić solą, przykryć i gotować przez 2 minuty. Odkryć i dodać pokrojone pory. Dusić na umiarkowanie małym ogniu do miękkości, 12 protokół. Wyłożyć dużą blachę do pieczenia ręcznikami papierowymi. Łyżką szczelinową przełożyć pory Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć; osuszyć.
W małej misce wymieszać 1/4 szklanki oliwy z octem i doprawić solą i pieprzem. Na małej patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem i wrzucić na umiarkowanie dużym ogniu, aż ogrzeje się przez, o 1 minutę.
Przecierane zieleniny z pora wyłożyć na talerz. Ułóż pory na talerzu i łyżka vinaigrette na górze. Rozmieszać z grzybami i miętą i podawać.