Pory i papryka z Linguine
Pora i papryka z Linguine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 448 kalorii, 15g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz linguine, pomidory w puszkach, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Krab i pory nad Linguine, Linguine Z Karczochami I Porami, oraz Linguine z karczochami i porami.
Instrukcje
Linguine gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania; odcedzić i odstawić.
Usunąć i wyrzucić zielone wierzchołki z porów.
Pokrój białe porcje na pół wzdłuż i pokrój w plastry 1/4 cala.
Podsmażyć por i paprykę w gorącym oleju na dużej patelni 5 do 6 minut lub do miękkości. Wymieszać pomidory, sól, i pieprz; gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 2 protokół. Wymieszać z natką pietruszki; gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż do całkowitego ogrzania.
Dekorować, w razie potrzeby.