Pory gotowane na parze z musztardowo-Szalotkowym winegretem
Pory gotowane na parze z musztardowo-Szalotkowym winegretem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 4. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, musztardę dijon, pory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pory gotowane na parze w musztardzie i Kaparze Vinaigrette, Pory Gotowane Na Parze W Musztardzie I Kaparze Vinaigrette, oraz Pory gotowane na parze w Vinaigrette {poireaux Vinaigrette} dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu wyposażonym w kosz do gotowania na parze doprowadzić 1 cal wody do wrzenia.
Dodaj pory, przykryć i pary, aż tylko miękkie, o 5 protokół.
Odcedzić pory, osuszyć i przechowywać w lodówce, aż schłodzone, 10 protokół.
Tymczasem, w małej misce, połączyć szalotka z musztardy i czerwonego wina i octu balsamicznego.
Ubić oliwę z oliwek i doprawić solą i czarnym pieprzem.
Kopiec parze Por na talerzach.
Skropić je winegretem, posypać natką pietruszki i podawać.