Portugalska zupa z małży i kolendry
Portugalska zupa z małży i kolendry może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji zupy. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.29 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 210 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz kolendry, czosnek, małże w skorupkach, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie super. Spróbuj Portugalska zupa ziemniaczano-Kolendrowa, Portugalska zupa chlebowa z czosnkiem i kolendrą (Açorda à Alentejana), oraz Portugalska fasola Fava z kolendrą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, mieszać cebulę w oleju, aż kuleje, o 3 protokół.
Dodaj sok z małży, Wino i 2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia.
Dodaj małże, czosnek i pieprz.
Przykryć i gotować, aż małże pop otworzyć, 5 do 10 protokół.
Rozłóż kostki chleba równo między szerokimi miseczkami do zupy. Łyżka małże i bulion do misek.