Portugalska Zapiekanka Z Dorsza

Portugalska Zapiekanka Z Dorsza
Portugalska zapiekanka z dorsza to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 31g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę utwardzoną oliwą, sól i pieprz, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Portugalska sól dorsz i zapiekanka ziemniaczana, Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, oraz Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia70
Magazyn