Portorykańska Pieczeń Wieprzowa

Portorykańska Pieczeń Wieprzowa
Portorykański pieczeń wieprzowa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje $2.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 52g białka, oraz 12g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka korzeni juki, czosnek, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczona Wieprzowina (Pernil) W Stylu Portorykańskim, Funky Mofongo z Sopa de Pollo i portorykańską pieczoną wieprzowiną, oraz Skinny wolno gotowany Pernil (Portorykańska wieprzowina).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść czosnek, sól, pieprz, oregano i oliwę z oliwek w pojemniku robota kuchennego lub blendera. Proces do gładkiej. Użyj małego noża, aby wykonać kilka nacięć w świeżej szynce. Włóż pastę czosnkową do każdej z nich za pomocą małej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
świeża Szynkaświeża Szynka
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Włożyć szynkę do pieczenia i przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Piec przez 1 1/2 godziny w nagrzanym piekarniku, a następnie sprawdzać co około 15 minut, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 175 stopni F (80 stopni C) po zażyciu termometrem do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podczas pieczenia mięsa umieść yucca w dużym garnku z wrzącą wodą. Gotować do przetargu widelec, i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
ManiokManiok
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Podawać z pieczoną wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia44
Magazyn